Vakfimiz Akademik Tesvik Basvurulari artik APSIS’te

Degerli akademisyenimiz;

KUVAK olarak siz degerli akademisyenimize yayin tesvigi vermeye devam ediyoruz. Sizlere daha hizli ve seffaf hizmet verebilmek için yayin tesvik sisteminde güncelleme yaptik. Artik yayin tesvigi için Akademik Performans Degerlendirme Süreç Yönetim Sistemi (APSIS) devreye alindi. Tesvik basvurusu için apsis.ktu.edu.tr adresini kullanabilirsiniz.

1 Temmuz 2024 tarihi itibariyle dergilerin Quarter degerleri degisecek oldugu için sistemde Q1 ve Q2 yayin karisikliginin önüne geçebilmek adina 2023 yilina ait Q1 yayinlarinizi ve 1 Ocak -1 Temmuz 2024 tarihleri arasi Q1 ve Q2 yayinlarinizi vakfimiz yayin tesviginden yararlanmak istiyorsaniz 26 Temmuz 2024 tarihine kadar APSIS sistemine girmeniz gerekmektedir.

NOT: Daha önce BYS üzerinden yapilan basvurular geçerli olmadigi için BYS üzerinden basvuru yaptiysaniz tekrar APSIS sistemi üzerinden basvuru yapmaniz gerekmektedir.